lørdag 27. september 2008

Kort oppsummering mellom slagene

Viser til Noras beskrivelse av selve "klinfest"-konseptet i posten under. Som en del av helheten hadde samfundet denne kvelden trykt opp små linjerte lapper med plass til en tolv-tretten navn på, samt avkryssningsrubrikker for rød, gul eller grønn. Poenget? Hver gang man har klart å overliste noen til å kline må vedkommende skrive navnet sitt på lappen din. Førstemann til full liste vinner!

Dette er ikke den store forskningsrapporten fra eksperimentet, men et par korte læresteninger skal det alltids være mulig å hoste opp:

- I noen sammenghenger er det faktisk lettere å være jente.
- Gutter er ærligere. Er t-skjorta di grønn, så er den grønn. Jenter er pingler. Utallige hadde fisket fram alt mulig slags stygt dingeldangel bakert i skapet for å matche de gule toppende sine.
- Du kan ikke kline med tennene! Samme hvor hardt du prøver (og særlig da)blir det ikke bedre.
- Skal du bli kvitt noen, sier du? Ta opp telefonen din og rop inn i den: "Hæ?! Jeg hører ikke hva du sier! Nei?! Oi, da kommer jeg med en gang!" Kyss daten din på kinnet og løp i motsatt retning - høye kneløft!
- Ikke vær uspiselig møkkfull.
- Skulle du være uspiselig møkkfull likevel, så ha vett til å ikke by opp gud og hvermann til mer avanserte former for selskapsdans.
- Finn noen å konkurrere med. It works.

Nå skal vi ut på pub-til-pub. Hai hai!

Ingen kommentarer: