onsdag 20. august 2008

Andre innlegg, derimot

Vi er fire stykk tilammen.
Akkurat nå er vi tre, A er ute i verden for å bli grundig innmatrikulert. Vi gjør oss bra i dus stearinlysbelysning, hører på Leonard Cohen anno 1984, en spiser baconsmørbrød, to drikker den mest bedritne rødvinen vi noen gang har smakt (det sier ikke et lite) - takk til guttekollektivet som laget den i fjor uten å tenke på hvordan de skulle kvitte seg med den.

Dette er en blogg helt utenom det vanlige. Fra nå av har vi et uttalt mål om å heve oss over middelmådigheta og havet av fullstendig uinteressante dette-er-livet-mitt,-i-dag-lufta-jeg-bikkja-blogger. Vi skal dokumentere (sjokk og vantro), dokumentere dagliglivet vårt. Det eneste som skiller oss fra alle andre blogger er at vi er litt flinkere til å skrive og har litt mer vilje til å se det potensiellt dramatiske i en rimelig ordinær hverdag en de fleste andre. Det velger vi i alle fall å tro inntil det motsatte er bevist.

Tanken er at vi, i tillegg til å fortelle om lufting av bikkjer, hvem som ikke tar oppvasken og hvem som har hatt med seg hvem hjem fa byen (dere kan jo håpe), skal jobbe litt sånn på prosjektbasis. Det vil si gjennomføre en del eksperimenter med hverdagen vår som prøvekanin. Her er det oreløpige resultatet av brainstormingen vår:

Vendela Beauty-uke: Vi går til anskaffelse av verket "Vendelas Beauty Bible" og følger hennes råd og vink. Slavisk. Effekt på sinnstilstand og beauty-progress dokumenteres fortløpende.
Sjekke-uke: Hva er forskjellen på å skjekke på blodig alvor på Ni Muser og Tiger Tiger? Hvor får man napp når man tar på seg et par briller med solid, dog trendy innfatning? Hvor får man napp når man tar av seg mesteparten av klærne på forhånd? Kan man sjekke på bussen?
7,50-uke: En tredel av verdens befolkning lever på under 7,50 kr om dagen. Hva skjer når vi prøver?
Idretts-uke: Husstandens medlemmer er i forskjellig fysisk forfatning og er varierende entuiastisk til selve idretts-konseptet. Kan vi oppdage idretten på nytt? Kanskje er spydkast morsommere enn jogging? Kan undertegnede frelses likevel?
Regime-uke: Husstanden benyttes som prøvekanin for testing av forskjellige styreformer lansert opp gjennom tidene. Hvordan underlegge oppvaskordninga det representative dmokratiet? Kanskje er eneveldig monarki tingen likevel?
Hollywood-uke: Vi prøver å leve som Madonna. Enkelt og greit.
Alko-uke: Vi har i utgangspunktet et moderat alkoholkonsum alle sammen. Hva skjer med oss hvis vi inntar sinnsvakt uansvarlige mengder alkohol hver eneste dag i en hel uke?

Dette kan bli et par ordentlig snasne innslag i fotoreportasjene våre. Med andre ord; dere bør glede dere.

Det gjør vi.

4 kommentarer:

Gunhild sa...

herlich! ser snasent ut. Jeg kommer til å følge spent med på fortsettelsen. Good luck! :D

. sa...

gratulerer,gratulerer!!gleder meg masse!

Anonym sa...

Lykke til, lykke til.
Gleder meg til å se hvordan dette skal gå. ;)

Anniken sa...

Ojojoj.. Jeg er glad jeg endelig fikk tilgang til denne fantastiske bloggen vår. Dette er jo genialt!
Alkisuka kan bli.. interessant!