søndag 8. mars 2009

Søndagsopptelling

+ Det er 8 Mars i dag. Det er dagen sin, det! Gratulerer til alle jenter og gutter!
- 8 marskomiteen hadde bestemt at det var OK å brenne en hijab på vegne av mange hundre deltakere. Nei, ikke OK! En ting er at det er politisk og pr-messig sjølmord, noe annet er at man ikke bare kan bestemme å gjennomføre såpass symboltunge markeringer over hodet på flertallet av arrangementets deltakerne. Grmf!

- Det er 1 plussgrad og sludder på tvers, men jeg valgte å satse på converse, skinnjakke og ingen lue. Jeg møter vanligvis værgudene med dødsforakt, i dag i den grad at jeg fortsatt ikke kan kjenne føttene mine.
+ Jeg har varmeovn, vannkoker og et skap fullt av tørre klær.

+
Jeg er kreativ i hodet i dag. Hvis du er rask og ringer meg eller skriver inn en god (eller dårlig, jeg er ikke så selektiv) idè i kommentarfeltet lover jeg å skrive en låt på bestilling til deg, spille den inn og sende den til deg eksklusivt. Æresord - I'm a popmachine!
- Kreativitet burde ikke belønnes med dårlig samvittighet, men egentlig burde jeg jobbe med helt andre ting. Skrive en innledning om feministiske valgkampsaker og feministisk valgkampstrategi f. eks. Tar gjerne imot innspill på denne fronten også, jeg er helt blåst i hodet.

+ Andrew Bird har ny plate ute nå! Det har BigBang også. I like it!
- Jeg er fortsatt blakk. Grem.

+ Selv om jeg er blakk har jeg mat i kjøleskapet og evner nok til å ikke dø foran det. Fine greier, egentlig.
+ Kristin og Gunhild kommer hjem snart. Æ glær mæ - det blir kokosbolle, kos, solbriller og vår på en gang!

Oppsummert: jeg har 6 punkter på plusssida, 4 på minussida. Bra, bra!

Ingen kommentarer: